Повече от шест хиляди билета са продадени в Пловдив за

...
Повече от шест хиляди билета са продадени в Пловдив за
Коментари Харесай

Повече от 6 000 души ще слушат Лили Иванова на Античния театър в Пловдив

Повече от шест хиляди билета са продадени в Пловдив за двата концерта на Лили Иванова, които примата и нейния „ Li Orchestra “ ще изнесат на Античния спектакъл през днешния ден и на следващия ден. За първи път в кариерата си певицата прави два поредни концерта там. Това описа Николай Недеков, управител на примата, съобщи Българска телеграфна агенция.

Поради големия интерес от страна на публиката Пловдив е третият град с два концерта след Ловеч и Варна.

След 15 години пловдивската аудитория още веднъж ще чуе шлагерът " Ветрове ". Той е напълно с нов аранжимент, дело на известния пловдивски музикант Ангел Дюлгеров. " Студ " и " Животът " са песни, които Лили Иванова извършва още веднъж в Националното турне 2022, добави Недеков.

Концертите в Пловдив са 14 и 15 по ред от началото на турнето.

„ Li Orchestra “ са в състав: Ангел Дюлгеров, който извършва солата на китара, Орлин Цветанов на цигулката, Огнян Енев - на пиано, на тромпет и саксофон. На контрабас и бас китара е Веселин Веселинов, Росен Ватев – на ударните и перкусии, Иван Йорданов - Чери - китари и трио LaTiDa.

Националното турне на Лили Иванова стартира в родния ѝ град Кубрат на 14 април и ще продължи до края на годината. След Пловдив турнето продължава на 24 август в Пазарджик.

През октомври Лили Иванова ще пее в Хасково, Ямбол, Сливен, Смолян, Панагюрище, Сандански, Благоевград.

През ноември - в Шумен, Русе, Добрич.

Кулминацията на турнето е в София на 4 декември.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР