Повече от седмица след инцидента с звездата на Реал Мадрид

...
Повече от седмица след инцидента с звездата на Реал Мадрид
Коментари Харесай

В Швеция повдигат обвинение на Мбапе за изнасилване

Повече от седмица след случая с звездата на Реал Мадрид и националния тим на Франция Килиан Мбапе в Стокхолм, полицията в шведската столица продължава следствието си по обвиняванията за обезчестяване.

Вестник " Афтонбадет " твърди, че служители на реда са били в хотел " Банк " в центъра на глада, където се е настанила компанията на Мбапе, с цел да събират доказателства.
 Анчелоти сподели какво желае от Мбапе
Анчелоти сподели какво желае от Мбапе

Ето какво сподели треньорът на Реал (Мадрид)

Полицаите са посетили жилището, нает от френския футболист, както и са разпитвали част от личния състав на хотела. Служителите на реда са прегледали и записите от вътрешните камери в хотела.

Засега прокуратурата в Стокхолм остава дискретна, само че продължава да събира доказателства по аферата, като съгласно локалните медии точно Килиан Мбапе е главният обвинен в изнасилването на млада жена в хотела.

На 10 октомври Мбапе бе видян да вечеря в Стокхолм във френски ресторант, след което е бил с компанията си в нощен клуб, където са били запазили частна зала. След това се появили неофициалните обвинявания към футболиста, които той назова " подправена вест ", а юристите му заплашиха, че ще подадат тъжба за клюка.

Според вестник " Паризиен " Килиан Мбапе в действителност е имал полови връзки с жена в Швеция, само че те са били изцяло по избор и от двете страни. Футболистът даже имал известия в телефона си от младата жена, които потвърждават, че двамата са имали съгласувани близки връзки.
 Анчелоти: Обвиненията не пречат на Мбапе, за момента това са единствено спекулации
Анчелоти: Обвиненията не пречат на Мбапе, за момента това са единствено спекулации

" Напротив, даже е въодушевен "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР