Повече от седмица остава до Хелоуин. Но това не означава

...
Повече от седмица остава до Хелоуин. Но това не означава
Коментари Харесай

Хейли Бийбър вече празнува Хелоуин - и редува сладки със секси костюми

Повече от седмица остава до Хелоуин. Но това не значи безусловно, че би трябвало да изчакаме 31 октомври, с цел да облечем нереален или чудноват костюм.
 Хейли Бийбър в панталонки от българския дизайнер Петър Петров - дръзка, секси и стилна
Когато Хейли Бийбър е секси в панталонки от български дизайнер

Дръзка и стилна в Париж

Точно това прави, след което не пропуща да се похвали в обществените мрежи. Явно за модела целият октомври е празничен и тя към този момент стартира да разгласява свои фотоси в Instagram.

Любопитното обаче е, че не всички визии на Бийбър за тази година са безусловно страшна или секси. Всъщност, могат да бъдат и сладки.

И до момента в който в първите няколко слайда виждаме моделът да театралничи с латексови ботуши до коленете и да отделя време за заслужена грижа за себе си (неща, които не ни изненадват), седмото изображение на обявата е това, което в действителност притегля вниманието. Защото Хейли припомня на самата Рейчъл Грийн от " Приятели ".

Бийбър безусловно копира една от най-известните визии на  - като героинята ѝ от известния ситком - позирайки в черна поло блуза с дълги ръкави, съчетана с карирана мини пола. Към това е прибавен черен колан, бели чорапи под мокасини и, несъмнено, чаша за кафе (може би общителното подпомагане на Central Perk, както се майтапят от InStyle). Сладката визия е приключена от повърхностно прибраната на кок коса.
 Защо най-много дамите са упреквани във вещерство и магьосничество
Защо най-много дамите са упреквани във вещерство и магьосничество

Всеки Хелоуин припомня, че вещицата е жена

И въпреки всичко, с цел да бъде в действителност уместно заплашителен месец, Хейли не пропусна да се снима и в компанията на човешки скелет, облечена в съблазнителен костюм от червен, затрупан с черна дантела корсет и дребна мини пола. За сходен ансамъл няма по какъв начин да бъдат пропуснати и високите до бедрата дантелени чорапи, както и перлените колиета. Този път тя е същинска Лейди Дракула - и с наситено алените устни, допълнени с капка подправена кръв.

Целият набор от фотоси е уместно озаглавен: " Октомври до момента. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР