Повече от седем от всеки 10 служители смятат, че американската

...
Повече от седем от всеки 10 служители смятат, че американската
Коментари Харесай

Повечето американци смятат, че тяхната работна среда е заседнала в 20-ти век

Повече от седем от всеки 10 чиновници считат, че американската работна среда е заседнала в 20-ти век, съгласно ново проучване.

От часовете, в които работят (54%) до даже метода, по който им се заплаща (41%), изследване измежду 2000 заети американци разкри, че е време да пренесем работното място в актуалния свят.

Близо 100 години след основаването на работната седмица от понеделник до петък, 57% откриват, че обичайният петдневен 9-5 към този момент не работи за тях.

Не единствено това, само че още 67% от респондентите считат, че обичайният интервал на възнаграждение от един път или два пъти месечно също е стар.

Повече от половината (51%) също имат вяра, че твърдата конструкция е най-добре да се остави в предишното, а неналичието на еластичност на работното място към този момент не е настояща.

Проучването, извършено от OnePoll от името на Асоциацията за финансови технологии, откри, че в случай че имат избор, заетите американци е по-вероятно да изберат по-често възнаграждение, в сравнение с по-гъвкав работен графи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР