Повече от пет инча сняг се очаква да падне по

...
Повече от пет инча сняг се очаква да падне по
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Точната дата Великобритания ще бъде задушена от 200-километрова „стена от сняг“ при -8C дълбоко замръзване

Повече от пет инча сняг се чака да падне по дължината на 200-милния сектор от Обединеното кралство по време на идващ арктически гърмеж, демонстрират нови метеорологични карти.

Графиките, генерирани от синоптиците в метеорологичната работа InMeteo, демонстрират, че идващият забележителен зимен сняг е евентуално във вторник, 6 февруари. Температурите до тогава се чака да паднат още веднъж - до -8C тук-там - защото мощните северни ветрове се завръщат в цялата страна.

Най-тежкият сняг на 6 февруари се чака в Северна Англия и Мидландс, по-специално по-високите места в Чешър, Дербишър и Южен Йоркшир. На тези места се чакат към 13 см (5,1 инча) сняг, съгласно синоптиците от тези организации.

Една изключително заплашителна карта демонстрира снежна завивка, която се чака чак на запад от Мърсисайд до брега на Норфолк в изток, 200-километров сектор от Обединеното кралство. Всеки район сред тях се чака да види снеговалеж до 6 часа сутринта и е малко евентуално да намалее до 17:00, по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР