Повече от пет дузини служители в жилищното управление на Ню

...
Повече от пет дузини служители в жилищното управление на Ню
Коментари Харесай

70 жилищни служители в Ню Йорк бяха обвинени в най-голямото еднодневно разбиване на подкупи в историята на Министерството на правосъдието

Повече от пет дузини чиновници в жилищното ръководство на Ню Йорк бяха упрекнати в приемане на заплащания в брой в подмяна на разпределяне контракти, споделиха федерални чиновници, наричайки това най-голямото премахване на подкупи за един ден в историята на Министерството на правораздаването.

Твърди се, че седемдесет сегашни и някогашни чиновници са получили пари в брой от реализатори в подмяна на контракти „ без предложения “ на NYCHA, разгласи в известие за вести прокуратурата на Съединени американски щати за Южния окръг на Ню Йорк. Твърди се, че обвинените са поискали над 2 милиона $ подкупи и са упълномощили контракти без наддаване на стойност над 13 милиона $.

Повечето от обвинените, 66 от тях, бяха задържани във вторник в Ню Йорк, Ню Йорк Джърси, Кънектикът и Северна Каролина по обвинявания, които включват искане и приемане на рушвет, изнудване и скрит план. Един обвинен също беше упрекнат в заличаване на доказателства и погрешни изказвания, съгласно прокуратурата на Съединени американски щати.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР