Повече от очевидно е, че настоящата приятелка на Филип Буков

...
Повече от очевидно е, че настоящата приятелка на Филип Буков
Коментари Харесай

Филип Буков заведе гаджето в Португалия

Повече от явно е, че актуалната другарка на Филип Буков е трансформирала възгледите му на тематика обич, откакто до наскоро разправяше, че не има вяра в любовта.

Нещо повече – той към този момент се усеща подготвен да се обвърже съществено и да подписа брак. Предполага се, че двойката са се сгодили, откакто през лятото приятелката му сподели диамантен пръстен в мрежата.

 

Звездата от най-новия български филм „ Аферата Пикасо “ обожава да пътува с възлюбената си освен у нас, а и зад граница. През лятото постоянно отскачаха до родното Черноморие, а неотдавна посетиха Португалия, и по-точно столицата Лисабон като не пропуснаха да документират със фотоси късата си почивка.

 

Макар Ива да е студентка в Софийския университет, намира време и за занимания сред лекциите и изпитите. Към момента е трети курс, компетентност „ Връзки с обществеността “. Връзката й с Филип Буков я направи известна за необятната общност. Той нееднократно е признавал, че с нея си допаднали още през цялото време освен като визия, а и като характери. 

 

 

Актьорът я дефинира като едно от най-хубавите неща, случвали му се през последните години. Временната им разлъка около присъединяване му в „ Сървайвър “ била извънредно сложна и за двамата, само че студентката въпреки всичко подкрепила гаджето си и му вдъхнала кураж.

 

В предишното Буков неведнъж е бил подвеждан от дамите, само че към днешна дата към този момент си е извлякъл поука. Признава, че доста от девойките, с които излизал преди, били с него единствено тъй като е известен, с цел да си начешат егото. Впоследствие даже научавал, че някои от тях били обвързани и единствено го употребявали да се похвалят пред приятелки. След две такива връзки се затворил в себе си и станал доста подозрителен.

 

Ситуацията с Ива обаче е доста по-различна. Тя го завладяла освен с външния си тип, а и с приятния си темперамент, а и също така не го ревнува от фенките му. Стараят се да си дават нужната независимост и да не се задушават.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР