Повече от очевидно е, че Антония Петрова вече далеч не

...
Повече от очевидно е, че Антония Петрова вече далеч не
Коментари Харесай

Какво се случва в семейството на Антония Петрова?

Повече от явно е, че Антония Петрова към този момент надалеч не е толкоз близка като преди с родителите си Ана и Иван Петрови.

Последователи на пернишката миска разкриват, че родителите й нямат настоящи фотоси с внуците Ивайло и Благовест от много време.

Само преди няколко дни Антония Петрова прави погача за 40 дни на дребния си наследник. Направи усещане обаче, че в църквата били единствено тя, брачният партньор й Ивайло Батинков и двамата им синове, без баби и дядовци.

Парти за бебето е имало, само че на него не е участвала майката на Антония Петрова. Междувременно стана ясно, че в това време тя си е била в Перник. Така и не става ясна повода за настъпилия раздор сред нея и родителите й.

Докато бе омъжена за руснака Александър Бередин, Тоца бе извънредно близка с родителите си. Те им гостуваха най-малко един път в седмицата, а на всички празници наложително бяха дружно. Дори и след развода си, тя продължи да пътува с родителите си и да качва фотоси в обществените мрежи.

След като се залюби с Ивайло Батинков тя продължи да поддържа топлите връзки с родителите си, само че не за дълго. Очевидно разривът посред им е настъпил при започване на предходната година, защото от този момент датират последните фотоси на фамилията с единствената им щерка.
Прави усещане, че родителите на Антония Петрова даже не са другари с нея в обществените мрежи, което е сигурен знак за утежняване на връзките посред им.
Близки до Антония Петрова допускат, че по всяка възможност Ивайло Батинков не желае толкоз близки връзки с тъщата и тъста.

Наскоро Антония Петрова се похвали, че е свалила непотребните килограми от втората си бременност броени дни след раждането.
Твърди, че и през двете си бременности качила по 11 кг, които свалила за 14 дни след раждането. Поради тази причина със брачна половинка й се шегували, че е родена да ражда.

Перничанката твърди, че с цел да върви фамилията в вярната посока, всеки би трябвало да е наясно с ролята си. в този ред на мисли тя декларира, че брачният партньор й е водачът у тях, а тя е тази, която дава препоръки.
Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР