Повече от месец зрителите на „Маскираният певец” се питат кои

...
Повече от месец зрителите на „Маскираният певец” се питат кои
Коментари Харесай

Ето коя певица е Пчелата в Маскираният певец

Повече от месец феновете на „ Маскираният певец” се питат кои са звездите, които се крият под ефектните костюми. Опитвайки се да познаят кой под коя маска се крие, феновете и панелистите Гала, Геро, Ники Кънчев и Мария Илиева постоянно правеха неуместни догатки.

Всяка събота впечатляващите маски понижават с една, само че мистерията за най-коментираните участници продължава. И до момента в който феновете към този момент са наясно, че Принцесата е Алисия, Пилето е Дивна, Кукерът е Ненчо Балабанов, Лъвът - Албена Михова, а Бухалът – Вальо Михов, Гарванът, Розата, Шапката и Пчелата не престават да са обгърнати в тайнственост.

За това коя певица е маскирана като Пчелата има много спорни догатки. Както си проличава от фините й крайници, е в страхотна форма. От уликите за нея стана ясно, че Пчелата обича природата, йогата, бокса, спокойствието, музиката и свири на музикален инструмент. Освен това е печелила музикален формат.

„ Бях част от огромен тим, в този момент съм сама, само че и самичък войнът е войник! Боря се за всеки един триумф. Не ме е боязън от борби. Помагат ми и килограмите”, съобщи в представянето си Пчелата. Панелистите одобриха жокера с килограмите безусловно, без да се сетят, че тъкмо преди година Маги Джанаварова записа дуета „ Моето радио” с рапъра 100 Кила, който я изстреля на върха на музикалните ранглисти. Певицата е известна в музикалните среди като върла веганка и върла противничка на фермите за кожи. Свири на пиано и виолончело.

Звездата на 31-годишната Маги, която е родом от Велико Търново, изгря през 2009 година в третия сезон на музикалното предаване „ Мюзик Айдъл”, което завоюва с внушителните 60%. Участието й притегли вниманието на шефката на „ Вирджиния рекърдс” Саня Армутлиева и Маги стана част от музикалната компания. Първият й сингъл „ Трябва да знам” се появи на бял свят преди 10 години. След него Джанаварова направи дует с Миро под името „ Светът е мой “. В края на 2009 година излезе и първият й независим албум „ Първа стъпка “. През 2012 година Маги Джанаварова записа първата си ария като самопродуциращ се реализатор „ Call my name”, написа Уикенд.

За да подведе феновете и детективите в шоуто, първото осъществяването на Пчелата бе шлагера на латиноамериканката Шакира „ Whenever, Whenever” – обичана изпълнителка на Михаела Маринова. Предположенията на панелистите бяха, че това е Веси Бонева, Люси Дяковска или Михаела Маринова. След второто й осъществяване на шлагера на Адел „ Неllo” панелистите бяха все по този начин в ступор кой е Пчелата. Те допуснаха, че това са Поли Генова, Деси Добрева или Невена Бозукова, а Мария Илиева съобщи, че изпълнителката под маската е една от най-хубавите певици, които в миналото е чувала.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР