Повече от месец врачани живеят със страха да ходят по

...
Повече от месец врачани живеят със страха да ходят по
Коментари Харесай

BulNews пита: Кои са родителите на трите келемета от Враца, дайте снимки и инфо

Повече от месец врачани живеят със страха да вървят по тротоарите и да карат из улиците на града.
Причината за това е котилото от три келемета, които постоянно нарушават закона за придвижване по пътищата и трансформират живота в града в сървайвър.



Хората, които предизвикват това на обществото са Румен Кръстев, Искрен Иванов и Божидар Божидаров.



Повече от явно е, че тези младежи не са получили нужното обучение и са отгледани от улицата. Не е ясно дали неуспехът е на учебните заведения, в които са учили или на самите персони, само че неналичието на най-малко минимална обща просвета е забележим.



Безспорно обаче огромният неуспех е на техните фамилии. Това е главната клетка на обществото, която носи отговорност за децата си. Тези младежи са възпитавани в избрана среда и би трябвало от тях да се изградят почтени почитатели на семейството им. На процедура някъде някой е прекъснал пътя им към тези полезности и през днешния ден резултатът е забележим - келемета, които настроиха целия град против себе си. Плюс Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.



Равносметката е, че единият от тях към този момент опозна ситуацията в ареста на районното ръководство на полицията, а другите двама имат желанието да го последват. Ние ще им помогнем.



По тази причина медията ни желае да освети техните родители. Ние ще бъдем признателни на всеки, който знае кои са те и да ни изпрати техни фотоси. Интересува ни по какъв начин се споделят, къде работят и цялата останала информация, която ще ни разреши да разберем за какво са се провалили във възпитанието на своите синове. Когато съберем задоволително детайлности, те ще бъдат оповестени, с цел да знае обществото кои са родителите на трите келемета.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР