Повече от месец тече сагата около идването на Петър Хубчев

...
Повече от месец тече сагата около идването на Петър Хубчев
Коментари Харесай

100 хил. лева делят Хубчев от Левски

Повече от месец тече сагата към идването на Петър Хубчев в Левски, като досега никой, най-малко от " Герена " не споделя каква тъкмо е истината. В края на предходната седмица членът на Изпълкома Венцеслав Стефанов повдигна леко завесата, като съобщи, че Хубчев е подал своята оставка и че с цел да стане факт раздялата му с БФС, треньорът би трябвало да извади от своя джоб 3 заплати, с цел да стане свободен.

Според " Меридиан Мач " Хубчев е подал оставка и е трябвало да бъде свободен за Левски на 1 май. Тогава обаче от БФС са отказали да я подпишат и в действие влиза периода на предизвестието. Той е 3 месеца, като съгласно източници от " Бояна ", това е било категорично предпочитание на Хубчев, когато той е подписвал своя контракт с БФС през 2016 година. това значи, че експертът ще стане свободен чак на 1 август 2019 година, когато изтича предизвестието. И тук идва казусът. Героят от САЩ'94 се е схванал с Левски, който обаче никога няма по какъв начин да го чака до август, защото тогава към този момент сезонът в Първа лига, а и евротурнирите, в случай че " сините " се класират, ще е почнал. За да може Хубчев да поеме Левски незабавно след края на сезона, каквато е концепцията на управителните фактори на " Герена ", ще би трябвало да се платят трите заплати - за май, юни и юли, и чак тогава той ще може да стане треньор на тима, в който игра от 1989 до 1993 година.

Сумата по неофициални данни е доста сериозна - към 100 000 лв.. Това значи, че точно такава сериозна цифра, най-малко за момента, дели Хубчев от Левски. Първа лига 7 кръг, неделя 12 май  Левски 19:00  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР