Повече от месец първата дама на Украйна Елена Зеленска поддържа

...
Повече от месец първата дама на Украйна Елена Зеленска поддържа
Коментари Харесай

Повече от месец те живеят разделени: Елена Зеленска даде интервю за CNN 


Повече от месец първата дама на Украйна Елена Зеленска поддържа връзка със брачна половинка си, президента на Украйна Владимир Зеленски, единствено по телефона.

Първата дама описа за задкулисието на връзките, както и за закалените от войната украинци в изявление за американския ефирен канал CNN.

Журналистката на CNN Кристиан Аманпур интервюира първата дама по имейл. От началото на войната Елена Зеленска комуникира с публицисти единствено документално, страхувайки се, че руснаците могат да прихванат телефонен диалог и да схванат къде се намира. Съпругата на президента на Украйна, сходно на самия Зеленски, по-рано увери, че остават в страната си и не имат намерение да я напущат. Зеленска обаче сподели, че не живее със брачна половинка си повече от месец, до момента в който Зеленски и екипът му в действителност живеят в кабинета на президента.

„ Поради заплахата за мен и децата ми беше неразрешено да оставам там. Така че повече от месец приказваме по телефона “, изясни Елена Зеленска.

В същото време първата дама означи, че „ Зеленски е прелестен татко и подобен президент на Украйна “:

„ Той не се е трансформирал. Просто повече хора в този момент го виждат през моите очи “, споделя тя.

Децата на президентската двойка - 17-годишната Александра и 9-годишният Кирил, сега живеят с майка си. По време на войната децата доста пораснаха. Според нея те се усещат виновни един за различен и за другите.

„ Просто им описваме за всичко, което се случва. Когато виждам детски изявленията в Буча или чуя истории от другари, разбирам, че децата схващат всичко по-добре от възрастните. Те гледат всъщност “, добави Зеленска. Съпругата на президента на Украйна призна, че "сега се усеща като да върви по опънато въже ":

"Ако започнете да се чудите по какъв начин да извършите това, ще загубите време и баланс. Следователно, с цел да оцелеете, просто би трябвало да продължите да ходите и да вършиме това, което вършиме. Доколкото знам, всички украинци в този момент се придържат към това предписание “, призна тя.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР