Повече от месец няма и следа от изчезналия в Перник

...
Повече от месец няма и следа от изчезналия в Перник
Коментари Харесай

Ако някой го е взел, нека не се страхува да го върне

Повече от месец няма и диря от изчезналия в Перник Емил Боев. 25-годишният мъж последно е видян на фестивала “Сурва ” в събота - 28 януари. 

По думите на майката Иванка Стоянова полицията не спомага на фамилията, като не организира разпити, нито пък дава информация на околните на Емил.

“Не наподобява както по фотосите, може би е доста по-слаб, с къса коса. Притеснение сме. Обмисляме всевъзможни разновидности. Може да е паднал и да е изгубил паметта си. Може да не знае кой е. Той има документи, само че може да са изгубени. Никой няма информация за него, даже и полицията. Казват, че нямат диря ”, описа Стоянова пред Нова.

Семейството не е получило и записи от камери. Полицията им споделила, че са прегледани, само че не са разкрили нищо. На 39 ден от изгубването на момчето обаче се оказва, че има къща, чиито охранителни камери не са били изискани от полицията, твърди майката. С околните на изчезналия Емил се свързва жена - собственичка на парцела, която е запазила записите от охранителните камери и е безапелационна, че полицията не ги е преглеждала. Затова ги изпраща на бащата на Емил. За страдание те също не помогнали на околните на изчезналото момче да заловен следите му. 

“След като от тази къща не са прегледани камерите, ние не можем да сме сигурни, че са прегледани останалите камери ”, споделя майката. 

По думите й полицията не е разпитала и нито един перничанин. Разпитани са единствено фамилията и хората, с които Емил е бил във вечерта на изгубването. 

Майката прикани, в случай че синът й е похитен, да бъде върнат, по тази причина фамилията разгласи и парична премия от 100 000 лева “Ако някой го е взел, дано не се опасява да го върне. Ние ще си поемем детето в каквото и здравословно положение да е. Само да е жив ”, моли Стоянова. 

Заради неналичието на следи околните на Емил упорстват да бъдат извършени повече разпити, както и да бъдат пуснати водолази, които да претърсят язовирите в региона. От Министерство на вътрешните работи, споделиха, че не са спирали търсено, че не престават издирвателните дейности и разпити на хора.

Междувременно съботно-неделните обходи, които провежда по-големият брат на изчезналия Емил, също не престават. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР