Повече от месец мина откакто наши читатели се свързаха с

...
Повече от месец мина откакто наши читатели се свързаха с
Коментари Харесай

Огромни ями продължават да трошат коли в Кючука, зейват и нови дупки

Повече от месец мина откогато наши читатели се свързаха с нас, с цел да алармират за серия от дупки в Кючук Париж. Дълбочината на ямите в настилката не един път е ставала причина за изкривени джанти с спукани гуми, а броят на дупките прогресивно води до още такива произшествия. Оказва се, че бул. „ Никола Вапцаров” е един от проблематичните пътища, които тормозят към момента жителите на квартала.

В края на месец март четец подаде сигнал до редакцията н а TrafficNews. Тогава той показа, че няколко автомобила са потрошени от големи ями, зейнали по бул. „ Никола Вапцаров”.

Затова скоро медията ни се свърза с районния кмет на „ Южен “ Костадин Язов, който съобщи, че дупките по тъкмо този бул. са запълнени.

„ На бул. „ Н. Вапцаров” запълнихме всички дупки преди празниците. Екипите не са спрели да работят откогато отвориха асфалтовите бази и се оправи времето. Първо минаха през бул. „ Академик Петър Динеков”, по-късно през северното платно на бул. „ Н. Вапцаров”, след това през южното.

След това минаха и по бул. „ Ал. Стамболийски”, където всяка седмица стават повреди, аз нямам виновност, че след мен ВиК разкопават, с цел да си оправят авариите”, сподели тогава Язов.

Решихме още веднъж да проверим какво е положението на улиците, за които жители са алармирали и настояват, че са в плачевен тип. В някои елементи по бул. „ Никола Вапцаров” ямите към момента не са запълнени, като живеещите в квартала настояват, че тези дупки си стоят от край време. Проблемът не е единствено на този бул., споделят още нашите читатели, като настояват, че за в този момент по множеството улици в Кючука, за които медията ни е писала не са ремонтирани. Състоянието от инспекцията ни преди месец не се е трансформирало и видно не се обрисува скоро работна активност.

бул. „ Никола Вапцаров”



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР