Повече от месец Главна дирекция Борба с организираната престъпност (ГДБОП)

...
Повече от месец Главна дирекция Борба с организираната престъпност (ГДБОП)
Коментари Харесай

Министър Демерджиев с подробности за акцията на европрокуратурата у нас

Повече от месец Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " (ГДБОП) и Държавна организация " Национална сигурност " (ДАНС) работят с Европейската прокуратура по отношение на акцията, която през днешния ден се осъществя на територията на България, заяви пред публицисти служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година.

Той добави, че Министерство на вътрешните работи е работило по случая под надзора, управлението и с напътствията на Европейската прокуратура, и е свършило точно работата си.

„ Удовлетворен съм от равнището на взаимоотношение “, добави Демерджиев, като уточни, че повече детайлности за акцията се чакат скоро от страна на европейската институция.

Министърът уточни още, че в околните дни чака да се завърши съглашение сред Министерство на вътрешните работи и Европейската прокуратура, което да урегулира още по-добре връзките сред двете институции.

Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година разяснява тематиката преди да влезе на среща с министъра на защитата Димитър Стоянов, с който ще обсъдят ограничения за защита на границата ни по отношение на мигрантския напън.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР