Повече от месец ГДБОП и ДАНС работят с Европейската прокуратура

...
Повече от месец ГДБОП и ДАНС работят с Европейската прокуратура
Коментари Харесай

Демерджиев: ГДБОП и ДАНС работят повече от месец с европрокуратурата за акцията в някои ТЕЦ-ове

Повече от месец ГДБОП и ДАНС работят с Европейската прокуратура по отношение на акцията в някои ТЕЦ-ове в страната. Това сподели служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев:

" От много време работим по тематиката под управлението и с напътствията на Европейската прокуратура. Аз съм задоволен от равнището на взаимоотношението тук. Имаше самодейност, която имам вяра, че скоро ще завърши, да подпишем съглашение с Европейската прокуратура, което да урегулира още по добре връзките ни. Не мога вляза в конкретика, дано ви я даде Европейската прокуратура, редно и вярно е по този начин. Нашата работа е свършена, свършена е точно. В края на всичките дейности прокуратурата ще даде детайлности ".

Междувременно инспекцията в Топлоелектрическа централа “Бобов дол ” продължава и в този миг. За БНР работещи в централата оповестиха, че екипите на ДАНС и ГДБОП ревизират документи.

Проверяващи влезнали малко след 15.00 часа и в една от трите охладителни кули на централата. Засега няма публична информация по случая.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР