Повече от месец доброволци от структурите на ГЕРБ-Бургас ежедневно помагат

...
Повече от месец доброволци от структурите на ГЕРБ-Бургас ежедневно помагат
Коментари Харесай

Доброволци от ГЕРБ-Бургас повече от месец подкрепят служителите на РЗИ

Повече от месец доброволци от структурите на ГЕРБ-Бургас всекидневно оказват помощ на Регионалната здравна ревизия (РЗИ). Това оповестиха от пресцентъра на партията.

С акцията се ангажираха всички народни представители, общински съветници, зам.-областен шеф и 14 клуба към структурите на партията.



С персоналните си коли, разграничени на няколко лъча, те се включват в екипите, които отиват до домовете на жители с открит Ковид-19. На посочените адреси здравните управляващи връчват заповеди за карантина.

Поради огромната територия на Бургаска област РЗИ изпитва усложнение с обезпечаването на транспорт на чиновниците си, на които се постанова да обхождат десетки адреси сами.

Очаква се заповедите да стартират да се връчват по различни способи, откакто Народното събрание одобри поправките в Закона за здравето на второ четене.



Днес дежурство със чиновниците на РЗИ поеха ръководителят на Общинския съвет проф. Севдалина Турманова и зам.-областният шеф Владимир Крумов. Двамата видяха на място преди малко инсталираният фризер, в който ще бъдат съхранявани първите ваксини против Ковид 19. Бургас е вторият град в страната, който разполага с подобен ледник.

Хората, които ще се имунизират в РЗИ, ще минават през обособен вход, който ще бъде ремонтиран в границите на идващите дни.



Снимки: Политическа партия ГЕРБ
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР