Повече от една трета от случаите на COVID-19 в САЩ

...
Повече от една трета от случаите на COVID-19 в САЩ
Коментари Харесай

„FLiRT“ вариантите на COVID вече са повече от една трета от случаите в САЩ. Учените споделят това, което знаем за тях досега.

Повече от една трета от случаите на COVID-19 в Съединени американски щати към този момент се правят оценка като от нов, бързо разрастващ се член на група от така наречен „ FLiRT " разновидности, наречени поради техните дребни, само че отличителни промени по отношение на варианта JN.1. JN.1 беше разновидността зад тази вълна от инфекции през предходната зима.

Най-голямата измежду тях, наречена от учените KP.2, бързо се развъди през последните седмици, с цел да се трансформира в преобладаващия нов вариант на COVID-19.

Според оценките на Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите през всяка седмица, KP.2 и различен вариант със същите FLiRT разновидности, наименуван KP.1.1, дружно съставляват плануваните 35,3% от инфекциите тази седмица. Това е нарастване от 7,1% преди месец.

тази седмица забавя основна стъпка в процеса си за избиране на варианта, към който да се насочи с имунизациите против COVID-19 тази есен, базирайки се на нуждата от повече „ настоящи “ данни.

Въпреки че федералните условия към лечебните заведения да рапортуват данни за COVID-19 на управляващите изтекоха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР