Повече от една трета от руските компании (39%) настояват да

...
Повече от една трета от руските компании (39%) настояват да
Коментари Харесай

Близо 40% от руските фирми подкрепят задължителната ваксинация

Повече от една трета от съветските компании (39%) упорстват да бъде въведена наложителна имунизация против , до момента в който повече от половината (58%) са срещу, демонстрира изследването на HeadHunter.

Според изследването по-малко от половината от интервюираните (46%) към този момент са имунизирани, 42% са го създали по лично предпочитание, а 12% - по гледище на работодателя. Сред безработните делът на имунизираните е малко повече от една трета (39%), добавя БГНЕС.
 Нов пик на инфектирани с ковид в Русия Нов пик на инфектирани с ковид в Русия
Броят на доказаните случаи на заразяване с ковид в Русия се усили през последното денонощие с 37 930, което е нов пик от нача...

" 39% от работодателите упорстват да бъде въведена наложителна имунизация. Най-голям дял от такива компании заемат тези за ръководство на личния състав (54%), счетоводството (48%) и административния личен състав (46%) ", се споделя в изследването.

По-голямата част от компаниите и чиновниците им имат отрицателно отношение към въвеждането на наложителна имунизация (58%). Най-голям е делът на тези, които са срещу, измежду професионалните посоки: „ Управление на личния състав, образования ” (70%), „ Адвокати ” (68%), „ Работници и чиновници ” и „ Туризъм, хотели, заведения за хранене ” (по 67%).

Сред неимунизираните, търсещи работа, едвам всеки шести (15%) е подготвен да се имунизира, с цел да резервира работата си. Сред тези хора делът на мъжете е с 4 % по-висок от този на дамите (съответно 18% и 14%). Най-големият дял на тези, които са подготвени да се имунизират поради работа, са комерсиалните представители е 25%.

Всеки пети от търсещите работа признава, че по време на изявлението евентуалните работодатели са поискали уверение за имунизация или подготвеност за имунизиране против ковид. Най-често работодателите в областта на туризма са желали служителят да е подготвен да се имунизира.
 Косово разгласи двама съветски дипломати за личност нон грата Косово разгласи двама съветски дипломати за личност нон грата
Президентът на Косово Вьоса Османи разгласи, че тази седмица е поискала от Министерството на външните работи да разгласи за „ нон грата&...

Проучването е извършено от 14 октомври до 21 октомври 2021 година измежду 2214 съветски компании.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР