Повече от двайсет години са заедно Камелия и Цветин. И

...
Повече от двайсет години са заедно Камелия и Цветин. И
Коментари Харесай

Ще паднете: Появи се шокираща снимка на Камелия и Цветин!

Повече от двайсет години са дружно Камелия и Цветин. И към момента се спогаждат, въпреки Ками крепко да я удари рецесията на междинната възраст или признаците преди менопауза, та пощуря да си сменя физиономията...



Днес Камелия няма нищо общо с действителното си АЗ, само че по тази причина пък се появи някой, който да й го напомни. Снимка на Камелия и Цветин безусловно шокира мрежата, а нейният пропагандатор бе... Къци Вапцаров. Да, Къцамун изрови от архивите това знамение и го постна обществено преди часове.

Както се вижда, на фотото той е дружно с Камелия и едно почтено, съвсем невръстно, младо и симпатично момче (изрусено при това). Ками потребителите я познаха, само че всеобщо започнаха да питат кое е момченцето, което, несъмнено, се оказа Цветин.

Снимката е още от зората на любовта сред двамата, а Къци показа, че на фрагмента са се намирали в заведение в Гърция. Какво са правили тримата там, при все, че не са първи приятелки, не е ясно, само че най-вероятно е Камелия и Къци да са имали общо присъединяване.

Знаем, че по това време тя таман набираше скорост в Пайнер, а Вапцаров беше на върха с колелото на шанса си и шоуто " Невада ".
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР