Повече от деветдесет процента от мениджърите, анкетирани в глобално проучване

...
Повече от деветдесет процента от мениджърите, анкетирани в глобално проучване
Коментари Харесай

Правилата, на които е подвластна иновацията

Повече от деветдесет % от мениджърите, интервюирани в световно изследване на консултантската компания Accenture, декларират, че нововъведенията са от решаващо значение за дълготрайния триумф на една компания.

Въпреки това, единствено осемнадесет % от участвалите в прочуването ръководители считат, че постигнатите нововъведения в техните компании им дават конкурентно преимущество.

Това значи, че водачите изцяло осъзнават, че имат потребност от нововъведения, само че нямат нужните тактики и стратегии, с цел да получат мечтаните резултати. За разлика от някои други тактики в бизнеса, нововъведението нормално не идва с явен и съответен проект. Не можете просто да кажете, че ще отидете от точка А до точка Б и ще получите нова и по-добра концепция. Вместо това, би трябвало да научите разпоредбите, на които е подвластна нововъведението, с цел да получите мечтаните резултати. А те са:

1.Иновацията е непрестанен развой

Много хора мислят, че нововъведението съставлява един миг, в който човек си споделя „ Еврика! “ и доближава до нова концепция, която ще промени света. Истината за нововъведението е малко по-сложна.

Иновациите идват на няколко стадия. Първо, идва самата концепция под формата на момент на проблясък, който слага основата на нововъведението. След това идва решението по какъв начин тя да бъде осъществена, а на последно място е трансформацията, при която осъществяването на концепцията трансформира бизнеса или цялата промишленост.

Целият този развой може да отнеме години, а в някои случаи и десетилетия. Важното е да продължите да вървите напред, откакто визиите вашата концепция. Обикновено тя е единствено началото на нещо по-голямо, което някой ден в действителност може да промени света.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР