Повече от десетилетие Дейвид Хозиър е осъден на смърт в

...
Повече от десетилетие Дейвид Хозиър е осъден на смърт в
Коментари Харесай

`Бях осъден на смърт от 10 години - сега ме убиват за престъпление, което не съм извършил`

Повече от десетилетие Дейвид Хозиър е наказан на гибел в Мисури за закононарушение, което упорства, че не е направил. Във вторник той ще бъде екзекутиран за това, животът му е завършил със смъртоносна инжекция.

През 2013 година Хосиер, в този момент на 69 години, беше наказан за ликвидиране първа степен и наказан на гибел за убийството на 45 -годишната Анджела Гилпин през септември 2009 година Тя и брачният партньор й Родни, на 61 година, бяха открити мъртви в коридора на жилищната им постройка в Джеферсън Сити.

Според прокурорите всички улики сочат към Hosier - a деец, който в миналото е ходил в залите на Пентагона. Когато полицията го настигнала покрай Талекуа, Оклахома, което е на към 310 благи югозападно от Джеферсън Сити, съгласно известията те разкрили към 400 патрона и 15 огнестрелни оръжия, се споделя в правосъдни протоколи, получени от The Kansas City Star.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Анджела и Хозие са имали връзка, която тя приключи, с цел да се сдобри със брачна половинка си. Двамата бяха разграничени и тя имаш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР