Повече от четирима на всеки петима от нас казват, че

...
Повече от четирима на всеки петима от нас казват, че
Коментари Харесай

Присъединете се към нашата общност Mirror Money WhatsApp за съвети за спестявания, най-добри оферти и потребителски новини

Повече от четирима на всеки петима от нас споделят, че рецесията с разноските за живот е направила по-важно от всеки път да сме финансово разбираеми - което е за какво сме тук, с цел да помогнем.

Нашият експертен екип за икономисване на пари прекарва дните си в събиране на всички най-нови вести за пари, вътрешни препоръки и покупко-продажби, които считат, че ще желаете да видите на радара си. Всички имаме потребност от помощ в тези сложни времена и личната общественост на WhatsApp на The Mirror подсигурява, че ще получите всички тези потребни препоръки и трикове, най-новите вести и препоръки напряко на телефона си.

Потребителите би трябвало да изтеглят или към този момент имат WhatsApp на телефоните си, с цел да се причислят. Всичко, което би трябвало да извършите, с цел да се присъедините, е да щракнете върху тази връзка или да сканирате QR кода по-долу, изберете „ Присъединете се към чата “ и сте вътре!

С всички очи, вперени в бюджета от 6 март, се приказва, че канцлерът Джеръми Хънт ще разкрие помощ за купувачи за първи път, на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР