Повече от четири месеца след внезапната смърт на Матю Пери

...
Повече от четири месеца след внезапната смърт на Матю Пери
Коментари Харесай

Ето какво е завещанието на Матю Пери

Повече от четири месеца след неочакваната гибел на Матю Пери на 54-годишна възраст се появиха елементи за неговото наследство. Според документ, с който разполага Rolling Stone, в наследството е посочено, че по-голямата част от парите на артиста би трябвало да бъдат вкарани в специфичен концерн.
 Имал ли е Матю Пери тъмна страна, за която никой не приказва
Тъмната страна на Матю Пери, за която никой не приказва

Посягал ли е на дами артистът

Матю Пери е определил над 1 милион $ на попечителите на Alvy Singer Living Trust, който концерн е кръстен на основния воин на Уди Алън от неговия филм от 1977 година " Ани Хол ".

Бащата на Матю - Джон Пери, и майка му Сюзан Морисън са посочени като бенефициенти на тръста. Полусестрата на артиста - Кейтлин Морисън, и Рейчъл Дън също са вписани като бенефициенти. В наследството си Пери написа още, че в случай че има деца, те няма да имат достъп до неговите активи.

People написа, че съгласно въпросното наследство Пери е имал над 1 милион $ персонални средства, които са в допълнение към средствата, вкарани в тръста от изпълнителите на наследството на Матю Пери - Лиса Фъргюсън и Робин Рузан.
 Снимка 640930

Пери също по този начин отбелязва, че наследството " може да бъде в допълнение изменяно понякога, с цел да бъде държано, ръководено и популяризирано според неговите условия, в това число всички промени, направени оттук насетне в тръста през моя живот. "

Любимият артист, който изигра Чандлър Бинг в сериала " Приятели ", умря на 28 октомври 2023 година на 54-годишна възраст. Съдебният доктор в Лос Анджелис по-късно разгласи, че той е умрял от " острите резултати на кетамина ". Според отчет от аутопсията, " високите равнища на кетамин ", открити в кръвта на по време на гибелта му, евентуално са довели до изпадането на артиста от " Приятели " " в безсъзнание ", което от своя страна го е предиздвикало да се удави.
 Снимка 645740

Пери от дълго време беше открит за борбите си със зависимостите, споделяйки опита си в записките си " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо ". По време на живота си артистът също трансформира личния си дом в Малибу в Perry House, мъжко заведение за здравомислещ живот за тези, които се борят със злоупотребата с субстанции. Мястото работи две години, преди да бъде затворено през 2015 година
 Наградите БАФТА 2024 и гневната реакция поради Матю Пери
Защо почитателите на Матю Пери нападнаха премиите БАФТА

Хората не са удовлетворени

След гибелта му неговите сътрудници от " Приятели ", Холивуд и милиони почитатели показаха скръбта си в обществените мрежи. " О, момче, това ме порази надълбоко... Да се сбогувам с нашия Мати беше безумна вълна от страсти, каквато не съм изпитвала до момента ", написа Дженифър Анистън, която изигра Рейчъл в сериала. " Той беше такава част от нашето ДНК. Винаги сме били шестимата. Това беше семейство, което вечно промени курса на това кои бяхме и какъв щеше да бъде нашият път. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР