Повече от четири месеца се издирва Асен Цанков Анджеров на

...
Повече от четири месеца се издирва Асен Цанков Анджеров на
Коментари Харесай

Над 4 месеца няма следа от Асен, изчезнал в Родопите

Повече от четири месеца се търси Асен Цанков Анджеров на 73 години от Златоград. В последната огромна акция по издирването са взели участие към 20 чиновници на Районното ръководство в града и Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Смолян, а благодарение на община Златоград са били включени и два дрона, написа. 
Прочетете още

Мъжът напуснал дома си на 10 ноември м.г. към 13 ч и досега е в неопределеност. По думите на шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Смолян ст. комисар Костадин Пачеджиев следващото огромно търсене от края на предходната седмица преди да се разлисти гората още веднъж не дало резултат.

В акцията са взели участие 20 чиновници на Районното ръководство в града и от Областната дирекция на полицията в Смолян, както и близки на изчезналия мъж, измежду които и сина му. Обходени са всички места към вилата, която посещавал и обработвал земя. В помощ на акцията са били издигнати два дрона, предоставени от община Златгорад. След обширен оглед на всички фотоси в две от тях имало подозрение за следи, само че претърсванията били без триумф.

Изчезналият мъж е разгласен за интернационално търсене. Асен Анджеров е висок към 165 см, с обикновено телосложение. В деня на изгубването си е бил облечен с черен анцунг, алено горнище с черни ръкави и сива шапка. Мъжът се придвижва с помощта бастун и страда от редица болести.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР