Повече от четири години след смъртта си, Джефри Епщайн —

...
Повече от четири години след смъртта си, Джефри Епщайн —
Коментари Харесай

Как сексуалният скандал с Джефри Епщайн се превърна в ключов въпрос в фракцията на Републиканската партия на Вирджинските острови в САЩ

Повече от четири години след гибелта си, Джефри Епщайн — най-известният гражданин на Американските Вирджински острови — преследва републиканското президентско заседание на територията.

Осъденият педофил и финансист притежаваше и държеше имение на остров Литъл Сейнт Джеймс в продължение на повече от 20 години, като се твърди, че е трафикирал млади девойки в комплекса за потребление от него самия или от една от многото видни фигури в неговата орбита.

Провалът на държавното управление на USVI да стартира изцяло следствие на дейностите на Епщайн накара някои локални републиканци да настояват, че на острова е имало липса на контрол, което е разрешило на корупцията да процъфтява.

Сега, преди срещата в четвъртък, локалните чиновници на Републиканската партия желаят Доналд Тръмп и Ники Хейли да се ангажират документално да заемат основни длъжности в правоохранителните органи в границите на президентските пълномощия — в това число американски прокурор, американски маршал и американски арбитър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР