Повече от час звездата на Етър - Самб Бадара остана

...
Повече от час звездата на Етър - Самб Бадара остана
Коментари Харесай

Задържаха играч на Етър, спецслужбите изясняват дали бил опасен тип

Повече от час звездата на Етър - Самб Бадара остана в залата на полицейския сектор на турския Граничен контролно-пропусквателен пункт Капъ куле през вчерашния ден по обед, до момента в който профилираните служби на граничния пункт и в Одрин изяснят дали не е рисков вид.

28-годишният сенегалец бе проверяван в другите масиви на турското вътрешно министерство, като в офиса се появиха даже представители на разузнаването. Допълнителен проблем породи поради невъзможността за снемане на пояснения от незнаещия британски или турски езици нападател на великотърновския клуб.

Бадара, който беше с екипировка на " виолетовите ", изясни, че владее португалски, испански и арабски, само че пък тези езици бяха безполезни на служителите на реда.

Оказа се, че в документите, съпътстващи пътуващия за лагер общ брой в Анталия голмайстор, има неправилност, която породила подозрения за достоверността на паспорта му. След доста инспекции, турците пуснаха в страната Алиуне Бадара, който трябваше да догони 22-мата си съотборници. Етър отпътува за Анталия през вчерашния ден сутринта, написа " Меридиан Мач ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР