Повече от час и половина вчера лек автомобил с гръцка

...
Повече от час и половина вчера лек автомобил с гръцка
Коментари Харесай

Нагла гъркиня сътвори голяма идиотия в центъра на Сандански! А за капак нагло и демонстративно…

Повече от час и половина през вчерашния ден лек автомобил с гръцка регистрация заставам погрешно паркиран на тротоара пред постройката на пощата в Сандански и създаваше стеснение на пешеходците в пиковия час от 11.00 до 12.30 часа.

Майки с деца в ръце, чиновници на община Сандански и чиновници на РУП се наложи безусловно да се провират странично около паркирания автомобил или да слизат на пътното платно посред трафика. Майка с дете в ръка чака близо 5 минути да пресече уличното платно, защото оставените свободни 30-40 сантиметра на тротоара бяха незадоволителни, с цел да премине.

Изненадващо към 12.30 часа се появи лидерът на колата. Оказа се жена – гъркиня, отвори багажника и сложи вътре някакъв пакет. След това за към 10-ина минути остави вдигнат капака на багажника и безочливо продължи да заема тротоара и да основава стеснение на пешеходците, до момента в който си изяде пицата.

Санданчанинът Георги Стоянов, който самичък мина оттова и показва, че прекосяването на пешеходците е затруднено и те слизат на уличното платно, не се стърпя и подаде сигнал до чиновник на звено „ синя зона “, който беше дежурен пред постройката на поликлиниката. Служителят изясни, че не може да наложи глоба и да позвъни на мобилната група, защото там не е обособена зона за платено паркиране.

Докато се обясняваше, шофьорката си изяде пицата, затвори капака на возилото си и потегли в посока изхода на града.

„ Ако в Гърция чиновници на полицията открият, че си паркирал на тротоар, санкцията е 1500 евро, а в България няма кой да ти сформира акт, и то в центъра на Сандански “, сподели Георги. Стоянов, който недоволстваше от погрешно паркирания автомобил с гръцка регистрация.

Източник: struma.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР