Повече от 9000 военнослужещи от Хамас са били убити от

...
Повече от 9000 военнослужещи от Хамас са били убити от
Коментари Харесай

Израел се похвали с над 9000 убити терористи на Хамас от началото на войната в Газа

Повече от 9000 военнослужещи от " Хамас " са били убити от началото на войната в линията Газа . Тази сочи информация, популяризирана от Министерството на защитата на Израел (IDF).

Данните са оповестени през днешния ден, когато се означават 100 дни от огромното нахлуване на терористичната формация над страната. Според оповестената информация други 1000 души са починали отвън границите на Израел.

В същото време убитите палестинци в Газа са над 23 000. Това число включва, както цивилни, по този начин и терористи от " Хамас ".

Данните на IDF демонстрират още, че са на военни крила на " Хамас ", 19 командири на батальони, както и няколко офицери от същия сан. Повече от 170 терористи са изгубили живота си в Ливан . Повечето от тях са членове на иранската формация " Хизбула ".
 Израелските военни ликвидирали още един водач на
Израелските военни ликвидирали още един водач на " Хамас "

Командир на елитното поделение " Нухба " е погубен при въздушен удар

От началото на военните дейности в Газа на 7-ми октомври, от страна на Израел са изумени над 30 000 цели . Повече от 3 400 от тях са били на " Хамас ". В Ливан са ударени над 750 позиции на организацията.

Наред с това от старта на войната от Газа към границата на Израел са били изстреляни над 9000 снаряда , а други 2000 - от Ливан. Още 50 са били ориентирани от Сирия.

Израелските управляващи са направили инспекция на 7 653 камиона с х, навлизащи в линията Газа. Към палестинския народ са изпратени 13, 7 милиона известия и са записани 15 милиона позвънявания за евакуация.

Около 295 000 резервисти са били извикани да се включат във военните дейности.

19 бойци са били убити в Газа от " другарски " огън, а други 36 са изгубили живота си вследствие на произшествия, се споделя още в справката.
 Ден №100: Войната в Газа взе следващите си жертви
Ден №100: Войната в Газа взе следващите си жертви

Убити са майка и нейния син
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР