Повече от 900 000 души в момента живеят с деменция

...
Повече от 900 000 души в момента живеят с деменция
Коментари Харесай

Два малко известни симптома на деменция, които бихте могли да забележите при близките си у дома

Повече от 900 000 души сега живеят с деменция в Англия, което е шокиращо един на всеки 35 души, и има два издайнически признака, на които би трябвало да внимавате за.

Деменцията не е характерно заболяване, а общ термин за набор от болести - от които Алцхаймер е най-често срещаното. Други постоянно срещани подтипове на деменция включват съдова деменция и деменция с телца на Lewy. Въпреки че жестокото заболяване е по-често при хора над 65 години, деменцията може да засегне всеки на всяка възраст. В края на април, съгласно данните на NHS, в Англия е имало 703 098 души на възраст 65 и повече години, живеещи с деменция - към един на всеки 15 души на възраст над 65 години.

Има добре известни признаци, в това число паметта загуба и комплициране, само че има друга по-фина смяна, която може елементарно да се забележи в околните. С развиването на деменцията и прогресирането на заболяването хората могат да станат неспокойни и да стартират да се скитат из къщата. Друг признак също може да ги накар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР