Повече от 9 месеца след забележителния си провал на президентските

...
Повече от 9 месеца след забележителния си провал на президентските
Коментари Харесай

Лозан Панов се скри в монтанско село, пише учебник по право /снимки/

Повече от 9 месеца след забележителния си неуспех на президентските избори като претендент на градската десница, емблематичният арбитър Лозан Панов потъна вдън земя, написа lupa.bg. В началото на годината самопровъзгласеният герой против превзетата правосъдна система се върна тихомълком във Върховния административен съд и отряза всевъзможни обществени изяви.
Панов стои надалеч от прожекторите по категорично разпореждане на брачната половинка си Елисавета, издател на българското подразеделение на немския "Виртшафтсблат ", известна в общественото пространство като Черния лебед. Оправната дама на процедура е заточила брачна половинка си в фамилното имение в забутаното монтанско село Превала.
Елисавета е заложила на спешен пиар след тоталната излагация на Лозан по време на кандидат-президентската акция, където той се появи тотално необут и некадърен да дава отговор даже на ученическо равнище по тематики, различаващи се от правосъдната му процедура. За похлупак Панов се изпокара със съратниците си от "Да, България " на Христо Иванов, като упрекна партията в властнически модел на ръководство и скрито редене на листи.
В резултат изборният % на Лозан Панов беше пагубен - 3.68, което е в пъти по-нисък резултат от електоралния капацитет на подкрепилите го десни сили, колкото и да са бутикови. Хиляди "тъмносини " даже избраха да поддържат откровения русофил и някогашен болшевик Румен Радев, в сравнение с Лозан.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР