Повече от 75 000 работници на Kaiser Permanente са готови

...
Повече от 75 000 работници на Kaiser Permanente са готови
Коментари Харесай

Работниците на Kaiser Permanente са готови да прекратят историческата стачка, но може да се очертае друга

Повече от 75 000 служащи на Kaiser Permanente са подготвени да се върнат на работа в събота без договорно съглашение, откакто проведоха най-голямото овакантяване на здравни служащи в историята на Съединени американски щати.

Тридневното излизане в лечебните заведения и медицинските кабинети на Kaiser в пет щата и Вашингтон, окръг Колумбия, е планувано да завърши на следващия ден в 6 сутринта локално време, съгласно Коалицията на непрекъснатите съюзи на Kaiser. Спирането на работа от медицински сестри, лаборанти, фармацевти и други стартира рано в сряда в Калифорния, Колорадо, Орегон, Вирджиния, Вашингтон и столицата на нацията.

Работниците настояват, че хроничният дефицит на личен състав укрепва крайния резултат на Kaiser, само че вреди на грижите за пациентите и морала на личния състав, до момента в който колосът за ръководени грижи твърди, че е изправен пред дефицит на служащи в цялата промишленост.

предложението от Kaiser по-рано през седмицата предложи минимална часова цена от $21 до $23, според от местоположението, от началото на идната година и да бъде увеличена с един $ през 2025 и 2026 година Синдикатите през лятото приканиха за $25 на час най-малко в оборудванията на Kaiser.

„ Очакваме с неспокойствие да реализираме ново съглашение, което продължава да дава на нашите чиновници водещи на пазара заплати и придобивки и подсигурява, че нашите висококачествени грижи са налични и налични за посрещане на нашите членове " потребности ", сподели представител на Kaiser в петък в имейл.

Kaiser може да заплаща водещи на пазара цени, само че в случай че не е в положение да запълни позиции, тогава компанията би трябвало да усили заплащането и да усъвършенства изискванията, с цел да върне служащите или да примами други да аплайват, съгласно Габриел Уинант, помощник професор по история на Съединени американски щати в Чикагския университет.

„ Това не е просто конкуренция с болничното заведение надолу по улицата, а привличане на хора назад в работния басейн или привличане на хора от другата страна на океана. Това е по-висока летва, само че това е, което ще отнеме за стабилизиране и възстановяване на изискванията на труд в лечебните заведения “, сподели той.

Служителите, които разговаряха с CBS MoneyWatch описаха, че са мощно преуморени и нямат задоволително запас, с цел да се грижат вярно за пациентите.

„ Нямате способността да се грижите за пациентите по метода, по който те заслужават “, сподели Майкъл Рами, 57-годишен, който работи в клиника Kaiser в Сан Диего и е президент на своя локален профсъюз, в подготовката на стачката. „ Готови сме да създадем всичко належащо, с цел да подсигуряваме, че имаме подписан контракт, който ни разрешава да имаме личен състав на равнищата, на които би трябвало да бъдем “, сподели ултразвуковият механик в Kaiser от 27 години.

Стачката съответства с повишената инерция за проведения труд, който се радва на възходяща социална поддръжка, защото автомобилните служащи и други напущат работа в търсене на по-добро възнаграждение и условия на труд.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР