Повече от 70 нови лекарства за лечение на рак са

...
Повече от 70 нови лекарства за лечение на рак са
Коментари Харесай

Над 70 нови лекарства за лечение на рак са регистрирани през последните години

Повече от 70 нови медикаменти за лекуване на рак са регистрирани през последните години, а болните живеят доста по-дълго спрямо преди към четвърт век. Това са аргументите, поради които проф. Кристоф Зелински счита, че има лекуване на злокачественото заболяване. Лекарят е измежду водещите откриватели на рака с повече от 600 научни изявления по тематиката, а измежду най-известните му пациенти е именитият Джордж Майкъл.

„До развиването на това злокачественo заболяване води освен генетичната предразположеност, само че и методът на живот. За мен един от най-големите причинители на рака е тютюнопушенето. Това е едно от най-ужасните и рискови неща на света“, сподели проф. Кристоф Зелински по.

„Знаем, че при развиването на рака има молекулярни промени. Техните характерности могат да бъдат засечени посредством проучвания. Има медикаменти, предопределени тъкмо тези молекулярни промени. Това е част от персонализираната медицина“, изясни той.

Лекарят, който най-често преглежда във Виена е уверен, че някой ден ракът ще бъде лечим. Заради резултатите от новите медикаменти, имунотерапията и молекулярното лекуване, в комбиниране с добре познатите способи. Приложението им демонстрира, че те удължават живота на пациентите с години.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР