Повече от 70 км продължила гонката между полицията и бус

...
Повече от 70 км продължила гонката между полицията и бус
Коментари Харесай

Над 70 км продължила гонката с мигрантите на АМ Тракия

Повече от 70 км траяла гонката сред полицията и бус с незаконни мигранти на Автомагистрала " Тракия " по-рано през днешния ден. Това сподели заместник-апелативният прокурор на Пловдив Румен Попов, съобщи кореспондент на " Марица ". След това гоненицата траяла през обитаеми места, през разнообразни села и през основния път в Чирпан, където през днешния ден е пазарен ден, сподели Попов. Бусът с мигранти е карал с гневна скорост - 140 км/ч.

Бусът бил видян в региона на км 205 на автомагистралата. Първоначално в преследването взела участие една патрулка, след това се включва втора. Едва след злополука на буса, в който имало 23 незаконни мигранти и двама украинци - водач и сателит, се стигнало до арести.

Украинците трафиканти пробвали да избягат, като след гонене са хванати, уточни Попов.

Районният прокурор на Стара Загора уточни, че бусът, с който се превозвал мигрантите, е с полска регистрация. В рамките на годината е регистриран да влиза няколко пъти в страната - повече през Сърбия, засечен е и на границата с Румъния. И двамата украинци, превозвал мигрантите, са арестувани, сподели тя.

" Преследването на незаконни мигранти и трафикантите стана всекидневие ", разяснява Попов.

Очаквайте детайлности! 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР