Повече от 70 британски депутати се обявиха против въвеждането на

...
Повече от 70 британски депутати се обявиха против въвеждането на
Коментари Харесай

Силна опозиция срещу въвеждането на ваксинационни паспорти във Великобритания

Повече от 70 английски депутати се оповестиха срещу въвеждането на по този начин наречените имунизационни паспорти, което държавното управление обмисля да направи, с цел да помогне за отварянето на стопанска система в миг, когато управляващите стартират да анулират въведените поради ковид ограничавания, съобщи Българска телеграфна агенция.

Правителството преглежда концепцията да изисква от хората да показват доказателство за имунизация против КОВИД-19 за достъп до оживени места като пъбове или спортни събития, а министър председателят Борис Джонсън към този момент съобщи, че документите евентуално ще бъдат нужни за пътешестване в чужбина.

Вестник " Дейли телеграф " заяви в събота, че тестванията на имунизационните паспорти ще стартират до няколко седмици в границите на пилотен план при провеждането на огромни спортни събития и евентуално на гала за връчване на музикални награди, с цел да се оценят резултатите от възможното им въвеждане.

" Противопоставяме се на дискриминационната и предизвикваща разделения приложимост на коронавирус документи за отричане на достъп на лица до услуги, бизнеси или работа ", гласи изказване, подписано от над 70 депутати от разнообразни партии.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР