Повече от 600 полицейски служители за подкрепа на общността са

...
Повече от 600 полицейски служители за подкрепа на общността са
Коментари Харесай

Броят на полицейските служители е `забравен`, тъй като общностите са станали опасни - претърсете вашия район

Повече от 600 полицейски чиновници за поддръжка на общността са били отстранени от улиците единствено за една година, разкрива статистиката на Министерството на вътрешните работи.

Общият брой на PCSOs е „ потопен в давност “ при торите, като е понижен до едвам 7651 в Англия и Уелс. Когато торите пристигнаха на власт през 2010 година, броят на PCSO беше 16 918, само че от този момент понижава.

Около 611 по-малко PCSO бяха на улицата през септември 2023 година спрямо миналата година. Най-силно засегнатата полиция беше Кент, където броят на PCSO е намалял с 67% единствено за 12 месеца. Това докара до общия им брой PCSO до към 70, което е спад от над 200 през предходния септември.

Като цяло североизточният и югоизточният район бяха непропорционално наранени от съкращенията, наблюдавайки повече от 20% понижение на PCSO спрямо общите междинни съкращения от 7% в Англия и Уелс.

Либералните демократи, който организира проучването, подлага на критика консерваторите, потвърждавайки, че „ годините на п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР