Повече от 600 хиляди лева допълнително от бюджета на община

...
Повече от 600 хиляди лева допълнително от бюджета на община
Коментари Харесай

Повече от 600 хиляди лева допълнително ще бъдат вложени в ремонт на пътища в община Враца


Повече от 600 хиляди лв. в допълнение от бюджета на община Враца ще бъдат вложени в поправки на пътища и улици в града и обитаемоте места, съобщават от общинския пресцентър.

Допълнителните средства са от преизпълнение в приходната част на локалния бюджет и Общинският съвет реши на последното си съвещание през вчерашния ден да бъдат употребявани за възобновяване на пътища и улици.

Ремонтът на пътната инфраструктура със средства от бюджета на Враца продължава и до момента с нова настилка са улиците “Спас Соколов ”, “Братя Миладинови ”, “28 Октомври ”, “Сан Стефано ”, “Веслец ”, “Софроний Врачански ”, допълват в известието. Строително-ремонтни действия се извършват и на алеите към централния стадион, както и на улиците “Г.С.Раковски ” и “Беласица ”.

В началото на месеца стартира възобновяване на пътни сектори в квартал Бистрец,  като досега са бетонирани стръмните прави на улиците “Стоян Орловски ”, “Манастирска ”, “Сливница ”и “Мътница ”. Положена е нова асфалтова настилка на улица “Касината ”. Дейностите в квартала не престават с обновяването на нови пътни сектори, се показва в известието. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР