Повече от 50 пияни шофьори са засечени по пътищата в

...
Повече от 50 пияни шофьори са засечени по пътищата в
Коментари Харесай

Спипаха десетки пияни и дрогирани в първия ден на новата година

Повече от 50 пияни водачи са засечени по пътищата в първата нощ от новата година. Клиент на дискотека в София блъсна шестима души с колата си, в Хасково бременна жена загуби бебето си поради пийнал водач, а във Варна зрелищна гонка докара до арест на двама души.

Само за новогодишната нощ са станали над 10 тежки пътно-транспортни катастрофи в страната с двама починали и 14 ранени.

Във Варна двама мъже са откраднали автомобил и тръгнали с него по улиците на града. Засечени са от полицията и стартира гонка. Свидетели на случката разпространиха фрагменти от нея в обществената мрежа. Те настояват, че двамата мъже са били пияни. Полицаите са отчели над 2 промила алкохол в кръвта. Вследствие на гонката е станала злополука и откраднатият автомобил останал на три гуми, само че те траяли придвижването си. Мъжете са били засечени са на автобусна спирка и били принудени да спрат. Последвал е зрелищен арест.

Автомобилният специалист Владимир Гатев дефинира случката като безумство. „ Това по никакъв метод не би трябвало да се толерира. Страхотен шанс е, че обстановката се е разминала единствено с материални вреди ”, разяснява той в предаването „ Здравей, България ”.

По думите му страната пробва да реализира надзор. Гатев е на мнение, че образованието не приготвя един предстоящ водач да бъде съответен на пътя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР