Повече от 50% от българите работят от дома си от

...
Повече от 50% от българите работят от дома си от
Коментари Харесай

Повече от 50% от българите вече работят от дома си заради пандемията

Повече от 50% от българите работят от вкъщи си от началото на пандемията. Една четвърт от фирмите са въвели гъвкави условия на труд и считат да ги запазят и откакто отмине рецесията.

Тези нови взаимоотношения сред работодатели и личен състав изискват нови регламенти и образуването на просвета на " изключване от работа ", с цел да се отбрани персоналното време на чиновниците.

Ще се откри ли салдото, при който шефът да е сигурен, че служителят употребява пълноценно работното си време у дома, а служителят да не е на 24-часово разположение?

Предимствата на аналоговата работа, когато работният ден приключваше със затваряне на вратата на офиса, към този момент са в предишното. В цифровия свят би трябвало сами да се научим да пазим персоналното си време от служебните задължения, само че без да ги подценяваме във времето, несъмнено ни за работа. Това поучава Мария Минчева от Стопанската камара. Това е значимо поради обстоятелството, че към 63% от работодателите имат намерение да заложат на гъвкавите условия труд и след пандемията.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР