Повече от 48 часа от групата на ГЕРБ-СДС настоявахме да

...
Повече от 48 часа от групата на ГЕРБ-СДС настоявахме да
Коментари Харесай

Жечо Станков: С предложението на ГЕРБ-СДС за енергийния сектор, общините ще си поемат глътка въздух

Повече от 48 часа от групата на ГЕРБ-СДС настоявахме да бъде направен и показан отчета от извършеното на 1 февруари съвещание на Комисията по енергетика.

Чакахме да бъде импортиран в Народно събрание и най-сетне е оповестен на уеб страницата на Народното събрание. Дневният ред на обществото е зависещ на ценовата рецесия в бранш енергетика, на високите цени на тока и сподели. Свидетели сме на изключване на уличното осветяване в десетки обитаеми места. Проблемът не се взема решение във времето, а вие имате пълномощия по Правилника на Народно събрание да включите в дневния ред през днешния ден на съвещанието значимата точка с нашето предложение “.

Това съобщи от парламентарната естрада бургаският народен представител Жечо Станков. Репликата му беше отправена към ръководителя на Народното събрание. Според настоящия Правилник по член 47 ал.5 – „ в извънредно случаи ръководителят може да предложи смяна в дневния ред по време на пленарното съвещание “.

Станков бе безапелационен с предлагането на ГЕРБ-СДС за 100% субсидиране на небитовите консуматори ще се даде глътка въздух на общините. „ Ако се покрепи нашият план на решение, ще се анулира режима на тока в градовете, обвързван с уличното осветяване. Ще се преодолее разреждането на градския превоз, а децата след междусрочната почивка ще се върнат в топли стаи. Ще се анулира и нуждата да се вършат акции в храмове и старешки домове за събиране на средства, с цел да се покриват разноските за ток и отопление “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР