Повече от 450 участници ще се представят на изложенията МЕСОМАНИЯ,

...
Повече от 450 участници ще се представят на изложенията МЕСОМАНИЯ,
Коментари Харесай

Над 450 участници от цял свят се включват в изложения в хранително-вкусовата промишленост

Повече от 450 участници ще се показват на ревютата МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ. Те ще се проведат от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център - София.

Изложенията се утвърдиха като най-успешната бизнес платформа за показване на българския пазар. Месеци преди началото на събитията площите са запълнени съвсем 100 %. Участие ще вземат както компании, които са обичайни изложители, по този начин и нови компании, включващи се за първи път. МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ оферират повсеместен взор над секторите хранително-вкусова индустрия и Хорека и са основна платформа за работа с експертите от сектора.

Повече от 130 са новите участници в изложбите. Традиционно огромен е и броят на задгранични изложители: все още 78 компании от Аржентина, Белгия, Англия, Австрия, Гърция, Испания, Италия, Полша, Португалия, Република Корея, Тайланд, Холандия, Украйна, Иран и ЮАР са резервирали своите щандове. В ревютата ще се показват и посолствата на Аржентина, Англия, Южна Африка и Полша.

Италия и Англия ще покажат обичайни артикули на своите групови щандове. Български артикули за поредна година ще бъдат демонстрирани в границите на груповите участия на месопреработватели, хлебопроизводители, млекопреработватели, винопроизводители, преработватели на плодове и зеленчуци и биопроизводители.

22 000 +посетители

През четирите изложбени дни се чака над 22 000 експерти и необятна аудитория да посетят МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ. Засилено е присъединяване на изложители, представящи машини и технологии, както и компании, които ще показват водещи марки кафе, вендинг съоръжение и аксесоари. По-интересни БИО ЗОНА и ЗОНА ДИЕТА & ФИТНЕС за храни и питиета за здравословно хранене и състезателен режим ще привлекат вниманието на посетителите. И тази година двете зони са запълнени, а ползата за включване на нови изложители е забележителен.

Съпътстващата стратегия

В дните на изложбите ще се организира националната подготовка за най-престижното съревнование за професионални готвачи Bocuse d’Or, а Българската асоциация на професионалните готвачи ще провежда кулинарното събитие GastronomiX. Пред погледа на посетителите ще се организира и International Pizza Championship.

В съпътстващата стратегия ще бъде подложен и акцент на българските биопродукти с форума „ Българските биопродукти по време на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, проведен от Българска асоциация Биопродукти. За експертите, чиято активност и ползи са свързани с кашер и халал артикули, Гръцката интернационална бизнес асоциация провежда конференцията „ Kosher & Halal Certifications: a passport to export “.

Най-малките гости също ще бъдат в центъра на събитията. За тях от Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци ще бъде проведена детска дегустация под мотото „ Здрави и мощни от дребни “. А за феновете на една от най-обичаните питиета, кафето, ще се провежда Barista шампионат, в който експертите от Baristo университет и Rancillio ще покажат уменията си.

Но това не е всичко. За участниците ще има и награди, раздадени по време на Националния конкурс за най-хубава опаковка „ Приз Пак “и състезанието Златен орден с диплом за качествени и истински пазарни артикули и/или адитиви.

Подробна информация и новости за идните събития може да откриете в страниците на ревютата: http://food-exhibitions.bg, www.sihre.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР