Повече от 40 сигнала за паднали дървета и кабели са

...
Повече от 40 сигнала за паднали дървета и кабели са
Коментари Харесай

Буря предизвика сериозни щети в Шуменско

Повече от 40 сигнала за паднали дървета и кабели са получени в Община Шумен след снощната стихия в града, съобщи Българска телеграфна агенция. Има прекършени дървета и стълбове, както и прекратени проводници. Подадени са и сигнали за коли, потърпевши от паднали клони.

Красимир Косев от дирекция „ Превенция и действия по отбрана на населението” уточни, че служащи от общинските предприятия са работили до среднощ, с цел да обезпечат проходимостта на улиците.

Спешно се почистват улиците от паднали листа и клони, с цел да се освободят шахтите.

В Шумен най-пострадали са регионите към улиците „ Кирил и Методий “, „ Ген. Столетов “, „ Васил Друмев “, „ Васил Априлов “ и кварталите „ Гривица “ и „ Боян Българанов “, оповестява „ Фокус”.

По данни на кмета на село Царев брод Стефан Живков в обитаемото място е паднала градушка с размерите на яйце, като има данни за нанесени провали по няколко покривни структури.

Късно нощес пътят сред селата Царев брод и Велино е бил наводнен и непристъпен за няколко часа. През нощта водата се е отекла и правата към този момент е отворена за придвижване.

По информация на дежурните в общините без ток са село Войвода в община Нови пазар и село Вълнари в община Никола Козлево, заради наводнени трафопостове след снощните превалявания в района.

Екипи на " Енерго Про " работят за премахване на повредите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР