Повече от 4 години Крисия е най-обсъжданото дете в държавата

...
Повече от 4 години Крисия е най-обсъжданото дете в държавата
Коментари Харесай

Инфаркт! Немислимото Се Случи! Вижте Какво Извърши Слави Трифонов С Крисия! Беше Му Като Дъщеря, Но Всичко Се Обърна

Повече от 4 години Крисия е най-обсъжданото дете в страната и това почнало съществено да се отразява на нервите й. В началото момичето и неговото семейство приемали всичко като най-големия шанс в живота си. После обаче славата почнала да им тежи.

Крисия останала без приятелки, непрекъснато чувала злобни намеци зад тила си, тормозела се от бруталните мнения за себе си, които извират в интернет, последователно почнала да се изнервя, да спи неприятно и да се усеща все по-притеснена и нещастна.

На всичкото от горната страна поради работата със Слави и „ Ку-ку Бенд ” не й оставало време за учебно заведение.Семейството доста държало на високия триумф и на трите си дъщери и Крисия с цената на свиреп старания досега успявала да задържи отличните си оценки.

Тази година обаче тя ще кандидатства в езикова гимназия в родния Разград и е доста по-важно да учи за матурата след седми клас, вместо да обикаля телевизионните студиа. Ето за какво фамилният съвет взел решение да приключи контракта със Слави Трифонов. Години наред фамилията беше заето с телевизионните и театрални задължения на гласовитата си наследница. От 9-годишна тя бе задължена всеки втори петък да пътува от Разград до София,за да взе участие в „ Шоуто на Слави ”.

Това значи два изгубени дни единствено в път за нея и майка й. Отделно са часовете подготовка на нови песни за предаването, както и подготовките за телевизионните изяви. Към тях се прибавят концертите на Дългия и спомагателните задължения, които Крисия по контракт не е имала право да отхвърля.

В продължение на години тя бе заета с всевъзможни реклами, благотворителни събития, развлекателни стратегии по молове, игрища и площади във всички точки на родината. В последна сметка татко й взел извънредно сложното, само че вярно съгласно доста психолози решение да смъкна този товар от плещите на детето си. Вече няколко месеца рубриката на Крисия и господин Андреев „ Запознай се с дребните ” не участва в сюжетите на Слави. Въпреки това обаче по контракт децата е трябвало да са разполагаем за други задължения, които екипът им сортира. Родителите на Крисия решили, че е време щерка им да се върне към отговорностите си на ученичка и най-малко за малко да не помни звездния си статус.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР