Повече от 4 600 студенти в Москва са се подписали

...
Повече от 4 600 студенти в Москва са се подписали
Коментари Харесай

4600 студенти в Москва се подписали против фен зоните на световното първенство

Повече от 4 600 студенти в Москва са се подписали под подписка за преместването на фензоната, която ще бъде построена наоколо до общежитията им по време на международното състезание по футбол, заяви " Асошиейтед Прес ".

Зоната, която ще бъде с потенциал за 25 000 души, ще одобри най-запалените почитатели на играта, останали без билети за футболните срещи, които ще завладеят целия свят сред 14 юни и 15 юли - тъкмо по времето, по което и студентите ще бъдат в сесия. Някои от тях се тормозят, че събирането на толкоз огромни тълпи от футболни ентусиасти няма да им разреши да учат обикновено за тежките изпити.

" Дойдох в университета, с цел да изучавам, а не да виждам футболни мачове и да чувам крясъци по през целия ден ", съобщи Мария Черемнова, уредник на подписката.

" Представете си 25 000 души и събития по цяла нощ, Всичко се вижда и чува, по цяла нощ всичко е осветено, музиката бучи, а почитателите не са от най-тихите хора. Това ще пречи на хората да спят тъкмо преди изпитите им. Ще бъде извънредно ", добавя Черемнова.

За да решат казуса в други от градовете-домакини на шампионата, локалните университети изтеглиха по-рано изпитните си сесии, което да разреши на учащите да бъдат свободни по време на Мондиала.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР