Повече от 300 населени места на територията на България са

...
Повече от 300 населени места на територията на България са
Коментари Харесай

Повече от 300 населени места в България са поставени на режим на водата!

Повече от 300 обитаеми места на територията на България са сложени на режим на водата . От тях 21 са в област Велико Търново . Какво предлага претендентът за народен представител Цвета Галунова ?

„ Знаете ли, че в България има повече от 300 обитаеми места, сложени на режим на водата? В нашата страна 120 000 души са лишени от непрестанен достъп до питейна вода! В област Велико Търново 21 селища живеят без опция за постоянен достъп до този жизненоважен запас. Този проблем визира живота на над 4000 души.

Водопреносната мрежа в страната ни е морално остаряла, а средствата за нейната замяна – незадоволителни. Досега приблизително на година се влагат под 1% от средствата, които са нужни за решаването на този проблем в народен мащаб. С тези темпове, чак след 100 години ще сме подменили цялата мрежа, която е издигната преди 60-70-те години на минали век. Нямаме това време.

Държавната интервенция е извънредно нужна и в 50-ото Народно заседание се наемам да бъда гласът, който води към тъждество в изискванията за живот сред градовете и дребните обитаеми места. Ще работя за целево финансиране от страната за селищата на разгласен воден режим за замяна на водопреносната мрежа и взимане на други нужни ограничения за решение на казуса. Ще има два съществени критерия: обитаемото място да е под 1000 поданици и да е на режим на водата.

Това ще помогне на най-засегнатите региони да излязат по-бързо от рецесията, а не някои от тях да чакат 100 години, с цел да получат естествени условия за живот.

Вярвам, че просперитетът на една нация се мери с благоденствието на нейните най-слабо развити региони. Една от главните функционалности на страната е обществена и това включва като приоритет опцията всеки българин да живее почтено, без значение от географската му точка.

България би трябвало да намерения за себе си и личното си население. Защото до момента в който се занимаваме с проблемите на другите нации, няма кой да се занимава с проблемите на нашия народ. “

Подкрепете   Цвета Галунова   с   бюлетина номер 24 и   преференция 104 .

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Средната работна заплата у нас доближи 2130 лв.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР