Повече от 30 са ранени при нападение с дрон срещу

...
Повече от 30 са ранени при нападение с дрон срещу
Коментари Харесай

Байдън иска отмъщение заради убити US войници в Близкия Изток, конгресмени настояват за война с Иран

Повече от 30 са ранени при нахлуване с дрон против база в североизточна Йордания

Съединените щати дадоха първи жертви в Близкия изток от началото на войната в Газа, оповестява Българска национална телевизия.

Трима американски военни са починали и повече от 30 са ранени при нахлуване с дрон против база в североизточна Йордания до границата със Сирия. Йордания осъди " терористичната офанзива " и даде обещание съдействие. Вашингтон упрекна проирански групировки, които работят в Сирия и Ирак. Президентът Джо Байдън даде обещание отговор и резервира минута безмълвие по време на предизборно събитие в Южна Каролина.

" Миналата нощ загубихме трима храбри бойци в офанзива против една от нашите бази. Искам да помоля за минута безмълвие. И ние ще отговорим ", съобщи президентът на Съединени американски щати Джо Байдън.

" Вариантите са по-интензивни удари против иранските милиции, изключително в Сирия, само че също в Ирак. Съществува и вид, за какъвто към този момент чухме апели, в това число от членове на Конгреса, за директни удари по Иран. Не чакам Пентагонът да отиде толкоз надалеч, тъй като това сигурно би провокирало по-всеобхватен спор и нямам доверие, че тази администрация желае това ", сподели анализаторът Алисън Маманъс.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР