Повече от 3 милиона души преминаха през охраната на летището

...
Повече от 3 милиона души преминаха през охраната на летището
Коментари Харесай

Повече от 3 милиона души преминават през охраната на летището в САЩ за един ден за първи път, тъй като пътуванията нарастват

Повече от 3 милиона души минаха през защитата на летището в Съединени американски щати в неделя, първият път, когато този брой пасажери са тествани в един ден, защото пътуванията нарастват, съгласно Администрацията за транспортна сигурност на Съединени американски щати.

Рекордът, който съгласно мнозина ще се случи в даден миг през празничния уикенд на 4 юли, надвиши границата от 23 юни от повече от 2,99 милиона тествани пасажери. Осем от 10-те най-натоварени дни в историята на TSA пристигнаха тази година, когато броят на пътуващите надвиши равнищата преди пандемията.

TSA беше основана след терористичните офанзиви на 11 септември 2001 година и размени сбирка от частни охранителни компании, наети от самолетните компании. Агенцията работи към Министерството на вътрешната сигурност, което сподели, че сътрудниците в неделя са проверявали 35 пасажери всяка секунда.

Докато американците не престават да се борят с инфлацията, пътните разноски, в това число самолетни билети и цените на хотелите, са намалели доста от преди година. Хоте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР