Повече от 3 месеца управляващите от „Продължаваме промяната“ се държат

...
Повече от 3 месеца управляващите от „Продължаваме промяната“ се държат
Коментари Харесай

Страхил Делийски пред Lupa.bg: ПП се държи като в предизборна кампания

Повече от 3 месеца ръководещите от „ Продължаваме промяната “ се държат като че ли са в предизборна акция. Нямат подготовка. Нямаха време да влязат в час поради събитията, които се случиха. Само че това не е опрощение, защото хората чакат резултати. Това съобщи пред Lupa.bg политологът Страхил Делийски.



„ В подтекста на разнообразни закани доста елементарно се изясняват разнообразни политики. Може да се каже: „ Заради опасността от апетит, ще създадем това, поради опасността от война – ще създадем друго “. Заплахата е най-лесният метод да мотивираш политика “, изясни политологът.

„ Управленската коалиция е показана от субекти. Българска социалистическа партия официално е партия, Има Такъв Народ мъчно можеш да наречеш партия, „ Продължаваме промяната “ също. Коалицията „ Демократична България “ е водена от разнообразни ползи. В такава настройка доста мъчно може да се вземат решения. Поне да бяха дефинирали хрумвания, които да служат като мотивация и заварка сред тях. Не знаем защо се бори кабинетът, като се изключи че желае нулева корупция, само че това не е стратегическа цел “, уточни Делийски.

„ Не разбрахме позицията на ръководещите във връзка с войната в Украйна. Ясно е, че Турция желае да продава дронове на едните и оръжия на другите. Поляците се борят спора да се изтегли по-далеч от тяхната граница. Ясно е за какво балтийските републики финансират украинската войска, ясно е за какво германците са срещу възбраната на търговия на горива, ясно е, че Съединени американски щати желаят да сменят Путин. Не е ясно единствено ние какво желаеме. Когато това се обясни Кирил Петков може да прави всевъзможни интензивности и ние ще знаем тяхната цел “, сподели още анализаторът.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР