Повече от 260 хил. души са подписали петиция с искане

...
Повече от 260 хил. души са подписали петиция с искане
Коментари Харесай

Петиция срещу филм с Парис Джексън – щяла да играе Исус

Повече от 260 хиляди души са подписали петиция с искане нова лента с присъединяване на Парис Джексън да бъде спряна още преди премиерата. Причината – дъщерята на Майкъл Джексън играе Исус.

Ролята на Парис Джексън беше оповестена още през април. Актрисата и модел ще играе паралелно с Бела Торн и музиканта Гавин Росдейл. Филмът се споделя „ Навик “.

Според предварителните реклами на лентата Бела Торн играе „ празненство момиче с култ към Исус, което се замесва в рискова наркосделка “. Въпреки това Торн съумява да се измъкне от заплахата благодарение на самия Исус – Парис Джексън с „ обеца на носа, руси къдрици и обичайната тога “.
Дъщерята на Майкъл Джексън отхвърля да е правила нов опит за самоубийство Предполага се, че тя е пробвала да си пререже вените
Според петицията, която е ориентирана към „ Уорнър Брос “ и „ Лайънсгейт “ като разпространители, Джексън щяла да изиграе Исус „ като лесбийка “, макар че това на никое място не се загатва в материалите за кино лентата. В петицията написа още, че лентата е богохулна и не би трябвало да вижда бял свят.

Друга организация също провежда петиция, наричайки кино лентата „ засегнатост към вярващите “. До момента е подписана от над 69 хиляди души.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР