Повече от 250 сигнала за паднали дървета, ламарини и покриви

...
Повече от 250 сигнала за паднали дървета, ламарини и покриви
Коментари Харесай

Красимир Димитров: Сигналите заради ураганния вятър не спират, вече са повече от 250

Повече от 250 сигнала за паднали дървета, ламарини и покриви са получени от началото на деня досега поради мощния и ураганен вятър, който не стопира. Това заяви за Агенция " Фокус " Красимир Димитров, шеф на дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита към Столичната община ". Осем спешни екипа не престават да работят, а сигналите не стопират. До момента сме обработили, дружно с пожарната 56 сигнала за паднали и наклонени дървета покриви и ламарини. Работим непрекъснато, като си разпределяме работата с пожарната.

До момента няма данни за жертви, само че има доста материални вреди, защото има доста паднали дървета върху коли.

" Навсякъде нещата са съществени и са причина за произшествия.  Затова се стремим да се организираме бързо ", добави Димитров. Докато беседваме на тел. 112 са били получени още 15 сигнала, осведоми той. 

Напомня се на жителите да обезопасят от незакрепени предмети терасите или прозорците на жилищата си. Изпълнителите да ревизират положението на строителните обекти, на оградите и строителните скелета и да подхващат дейности по обезопасяването им. Собствениците на търговски и рекламно-информационни детайли също да ревизират обектите си.

Вижте клип, сниман от възпитаници в 45 ОУ “Константин Величков " в

ж.к. " СветаТроица " - София!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР